Skip to main content
Δείτε τα αποτελέσματα
Αποτελεί την τελευταία έκδοση της κλασικής τεχνικής εμφύτευσης FUE και απαριθμεί πολλά πλεονεκτήματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικά φυσικό, αλλά και η ίδια η διαδικασία είναι ανώδυνη, δεν αφήνει ουλές και σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην εργασία μέσα σε μια εβδομάδα χωρίς σημάδια ή ερυθρότητα.
Συχνές Ερωτήσεις
Αποτελεί την τελευταία έκδοση της κλασικής τεχνικής εμφύτευσης FUE και απαριθμεί πολλά πλεονεκτήματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικά φυσικό, αλλά και η ίδια η διαδικασία είναι ανώδυνη, δεν αφήνει ουλές και σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην εργασία μέσα σε μια εβδομάδα χωρίς σημάδια ή ερυθρότητα.
Συχνές Ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα μιλούν

Δείτε Περισσότερα

Πλεονεκτήματα

Φυσικό αποτέλεσμα

Μόνο από ιατρική ομάδα

Χωρίς ουλές και ράμματα

Γρήγορη επιστροφή στην εργασία

90% εγγυημένη φύτρωση

Εξατομικευμένη τεχνική

Πλεονεκτήματα

Φυσικό αποτέλεσμα

Μόνο από ιατρική ομάδα

Χωρίς ουλές και ράμματα

Γρήγορη επιστροφή στην εργασία

90% εγγυημένη φύτρωση

Εξατομικευμένη τεχνική

Απολύτως φυσικά αποτελέσματα για τα μαλλιά,
το μουστάκι, τα γένια

Με τη μεταμόσχευση FUE, οι θύλακες συλλέγονται ένας-ένας από το πίσω μέρος του κεφαλιού και εμφυτεύονται στη λήπτρια περιοχή με σεβασμό στη φυσική κατεύθυνση των μαλλιών. Η τεχνική FUE One Touch αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να εξάγονται τα μαλλιά με ακόμα λεπτότερα εργαλεία και να εμφυτεύονται χωρίς οπές και υποδοχές. Αυτή η τεχνική είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιεί το χειρισμό των θυλάκων και άρα να διασφαλίζει τη μέγιστη βιωσιμότητα τους

Επέμβαση 2 σταδίων

 • Στάδιο 1 – Εξαγωγή θυλακίων:
  Ο γιατρός εξάγει ένα- ένα τα θυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα πλαϊνά του. Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά χειροκίνητα με τη χρήση κυκλικού κοπτήρα μεγέθους 0.7 χιλ – 1.0 χιλ.,τοποθετώντας το εργαλείο, και περιστρέφοντάς το μέχρι να ελευθερωθεί το τριχοθυλάκιο από το δέρμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί για να εξαχθεί ο απαιτούμενος αριθμός τριχοθυλακίων. Μόλις εξαχθούν, τα τριχοθυλάκια φυλάσσονται σε ειδικές συνθήκες συντήρησης μέχρι να εμφυτευθούν. Μετρώνται και ταξινομούνται από το νοσηλευτή ανάλογα με τον αριθμό τριχών που περιέχουν. Ανάλογα με τον αριθμό τριχοθυλακίων που θα εξαχθούν γίνεται και το πλάνο τοποθέτησης.
 • Στάδιο 2 – Εμφύτευση θυλακίων:
  Ο γιατρός χρησιμοποιεί τον εμφυτευτή, (Choi implanter) απευθείας, προκειμένου να εισάγει το τριχοθυλάκιο στη λήπτρια περιοχή. Αποφασίζει τη γωνία της εμφύτευσης αλλά και το βάθος, μια σημαντική διαφορά που καθιστά δυνατή την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Ο γιατρός θα αποφασίσει την κατεύθυνση της εμφύτευσης και με μία κίνηση, τοποθετεί το τριχοθυλάκιο ασκώντας πίεση στο έμβολο (μπορεί κανείς να φανταστεί ένα μηχανικό μολύβι, το οποίο αντί για μύτη έχει ένα θύλακα στην άκρη του). Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή πυκνότητα και αποτέλεσμα στις υπό θεραπεία περιοχές.

Εφαρμογές Μεταμόσχευσης FUE One Touch

 • Μεταμόσχευση μαλλιών σε γυναίκες
 • Μεταμόσχευση τριχών σε μούσι και μουστάκι
  Τα μαλλιά εξάγονται από το πίσω μέρος της κεφαλής, και μετά εμφυτέυονται στο πρόσωπο, με σεβασμό στην κατεύθυνση των τριχών και τη γωνία τους. Μόλις εμφυτευθούν και προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον αναπτύσσονται ακριβώς όπως τα φυσικά γένια. Για μία ή και για περισσότερες συνεδρίες.
 • Αποκατάσταση φρυδιών

Στα κέντρα Starks προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες

θεραπείες αποκατάστασης μαλλιών στη διάθεσή σας

για να μπορούμε να καλύπτουμε διαρκώς τις ανάγκες σας

Τα βήματα που ακολουθούμε

 1. Κατά την άφιξή σας στο κέντρο, θα συζητήσετε αναλυτικά τις ανάγκες σας με τον σύμβουλο Starks, και θα καταγραφεί αναλυτικά το οικογενειακό αλλά και ιατρικό σας ιστορικό.
 2. Θα γίνει προσδιορισμός των στόχων και των προσδοκιών σας. Στη συνέχεια με ειδικό λογισμικό θα πραγματοποιηθεί εξέταση του τριχωτού της κεφαλής και λεπτομερής εξέτασης της δότριας και της λήπτριας περιοχής .
 3. Με τη χρήση της ειδικής κάμερας γίνεται εξέταση των τριχοθυλακίων. Υπολογίζεται το πάχος τους, ο αριθμός τριχών ανά θύλακα καθώς και το ποσοστό των θυλάκων που βρίσκονται σε αναγενή, καταγενή και τελογενή φάση.
 4. Με αυτόν τον τρόπο θα καταρτιστεί ένα πλήρες πλάνο της θεραπείας έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσα τριχοθυλάκια μπορούν να μεταφυτευθούν σε μία συνεδρία αλλά και μελλοντικά.
 5. Μετά τη συλλογή των μετρήσεων και του ιστορικού διαμορφώνεται ένα λεπτομερές και συνδυαστικό πλάνο θεραπείας, διαμορφωμένο στις ανάγκες  και τις ιδιαιτερότητάς σας.
 6. Τέλος, μαζί με την ιατρική και συμβουλευτική μας ομάδα, θα πραγματοποιηθεί η επιλογή ημερομηνίας της επέμβασης.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το FUE One Touch ασφαλής επέμβαση;

Ναι, το Fue One Touch είναι απολύτως ασφαλής επέμβαση. Καταρχάς, στη Starks, αυτή η επέμβαση διεξάγεται μόνο από εξειδικευμένους, έμπειρους γιατρούς που έχουν ολοκληρώσει εντατική εκπαίδευση. Επιπλέον, η τεχνική πραγματοποιείται με εργαλεία μίας χρήσης, σε στείρο περιβάλλον που εγγυάται την ασφάλεια των ασθενών μας. Σε αντίθεση με την τεχνική FUT, η οποία όχι μόνο προκαλεί έντονες ουλές στη δότρια ζώνη, αλλά ενέχει και υψηλό κίνδυνο μόλυνσης, η τεχνική FUE One Touch είναι ελάχιστα επεμβατική και ως εκ τούτου δεν δημιουργεί καθόλου ουλές και δεν ενέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο μόλυνσης.

Είναι επώδυνη;

Όχι, η FUE One Touch δεν είναι επώδυνη επέμβαση. Μπορεί να αισθανθείτε μια ελαφριά ενόχληση κατά την πρώτη αναισθητική ένεση, αλλά τίποτε παραπάνω. Επίσης, εφόσον δεν δημιουργούνται ουλές (σε αντίθεση με την τεχνική FUT), η ανάρρωση μετά τη συνεδρία είναι γρήγορη και οι ασθενείς μπορεί να αισθάνονται μόνο έναν ελαφρύ πονοκέφαλο για λίγες ώρες μετά την επέμβαση. 

Επιπλέον, μπορεί να νιώθετε ένα μικρό σφίξιμο στο κρανίο σας για λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, αλλά όχι πόνο.

Πόσο διαρκεί;

Ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευτούν, μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών διαρκεί από 3 έως 6 ώρες. Στη Starks, διασφαλίζουμε ότι παρέχεται στον ασθενή μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών. Η ιατρική μας ομάδα θα θέσει ως προτεραιότητα την άνεσή σας κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα, μια ταινία στο Netflix ή ακόμη και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

Θα έχω καθόλου ουλές;

Η τεχνική FUE One Touch είναι ελάχιστα επεμβατική και ουσιαστικά δεν αφήνει κανένα σημάδι. Η εξαγωγή και η εμφύτευση πραγματοποιούνται με ειδικά εργαλεία διαμέτρου μικρότερης από 1 χιλιοστό και επομένως μετά από μερικές ημέρες δεν θα μπορείτε να δείτε κανένα σημάδι της μεταμόσχευσης.

Πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να απουσιάσω από την εργασία μου;

Εάν εργάζεστε σε δουλειά γραφείου, μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά σας την επόμενη ημέρα, εάν θέλετε! Για οποιουδήποτε είδους σωματική εργασία ή σωματικά απαιτητική εργασία, θα πρέπει να περιμένετε 1 εβδομάδα προτού επιστρέψετε στη δουλειά σας. Έχετε υπόψη ότι κατά τις πρώτες 48 ώρες μετά τη μεταμόσχευση σάς συνιστούμε να ψεκάζετε τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια με φυσιολογικό ορό κάθε 30 λεπτά!

Πότε θα αρχίσω να βλέπω τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται τον 3ο μήνα μετά τη συνεδρία. Συνήθως, περίπου το 70% της ανάπτυξης επιτυγχάνεται μετά τους πρώτους 6 μήνες και το συνολικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε διάστημα περίπου 12 μηνών. Όμως, αυτό μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από ασθενή σε ασθενή.

Θα πρέπει να ξυρίσω τα μαλλιά μου;

Ανάλογα με την περίπτωσή σας, προσφέρουμε διαφορετικές εναλλακτικές στη Starks. Μπορείτε να ξυρίσετε εντελώς το κεφάλι σας, να επιλέξετε στρατιωτικό κούρεμα, δηλαδή ψαλίδισμα μόνο στη δότρια ζώνη, ή ακόμη και ξύρισμα των άκρων, εάν έχετε πιο μακριά μαλλιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να πραγματοποιηθούν από την εξειδικευμένη ομάδα μας ακόμη και συνεδρίες χωρίς καθόλου ξύρισμα των μαλλιών. Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι στις συνεδρίες χωρίς καθόλου ξύρισμα των μαλλιών απαιτείται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την επίτευξη του βέλτιστου αριθμού τριχοθυλακίων, αν και δεν επηρεάζονται τα αποτελέσματα.

Μετά τη μεταμόσχευση, θα εξακολουθώ να χάνω μαλλιά; Θα χρειαστώ και άλλη μεταμόσχευση στο μέλλον;

Δυστυχώς, η τριχόπτωση και η ανδρογενετική αλωπεκία είναι συνεχιζόμενα προβλήματα. Επομένως, ανάλογα με την ταξινόμηση της αλωπεκίας σας βάσει της κλίμακας Norwood, την ηλικία σας και το οικογενειακό ιστορικό σας, μπορεί να χρειαστεί ένα διαφορετικό πλάνο συντήρησης για την παράταση του χρόνου ζωής των μαλλιών που έχετε. Όμως, έχετε υπόψη ότι τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν πέφτουν. Αναπτύσσονται κανονικά και διαρκούν για μια ζωή.

Και τα αποτελέσματα θα φαίνονται φυσικά;

Απολύτως. Η τεχνική FUE One Touch εγγυάται φυσικά αποτελέσματα. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή οι εξειδικευμένοι γιατροί μας διαμορφώνουν ένα λεπτομερές πλάνο εμφύτευσης με βάση τις επιμέρους ανάγκες κάθε ασθενή και οι τρίχες εμφυτεύονται με ειδικές συσκευές που ονομάζονται εμφυτευτές. Με αυτές τις συσκευές, μπορούμε να ελέγχουμε πλήρως το βάθος, τη γωνία και την κατεύθυνση των τριχών, ώστε να επιτυγχάνουμε ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζει;

Η τιμή μιας επέμβασης εμφύτευσης μαλλιών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: Τον αριθμό των τριχοθυλακίων, τις ώρες που απαιτούνται για τη μεταμόσχευση και τον τύπο ξυρίσματος που επιλέγετε. Στη Starks, ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές, και επομένως διαθέτουμε συγκεκριμένα προγράμματα πληρωμής, ώστε να μην αναγκαστείτε ποτέ να θυσιάσετε την ποιότητα λόγω της τιμής.

Πόσο καιρό μετά θα μπορέσω να φορέσω καπέλο;

Δεν θα πρέπει να φορέσετε κανενός είδους καπέλο για 7 ημέρες μετά την επέμβαση. Μετά από 1 εβδομάδα, μπορείτε να αρχίσετε να φοράτε ξανά καπέλο τζόκεϊ και θα πρέπει να περιμένετε 1 μήνα για να φορέσετε κράνος ή οποιοδήποτε άλλο είδος καπέλου.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω ξανά γυμναστική;

Δεν θα πρέπει να γυμνάζεστε ή να συμμετέχετε σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για 1 εβδομάδα μετά την επέμβαση. Για διάστημα 8-15 ημερών μετά την επέμβαση, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά ήπια γυμναστική. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε να επιστρέψετε στο πλήρες πρόγραμμα γυμναστικής σας.

Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τόσα ωραία λόγια για να περιγράψω το άψογο καλωσόρισμα και την ευνοϊκή αντιμετώπιση που έτυχα στη Σταρκς όμως πιστεύω ότι η παρακάτω ιστορία θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο: Επισκέφτηκα πρόσφατα ένα κομμωτήριο στο Λονδίνο. Ο νεαρός που μου έκοβε τα μαλλιά απλά δεν δεχόταν να πιστέψει ότι τα μαλλιά μου δεν ήταν στ’ αλήθεια τα αρχικά μου μαλλιά, στο σημείο που επέστρεψα την επόμενη μέρα με το παλιό μου τηλέφωνο όπου είχα τις φωτογραφίες πριν και μετά. Σε λίγα λεπτά βρέθηκα περικυκλωμένος απ’ όλους τους εργαζόμενους στο κομμωτήριο να θαυμάζουν με δυσπιστεία το έργο τέχνης που κατάφερε η ομάδα της Σταρκς.
Οφείλω να προσθέσω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Κορίν για την προσοχή της στην παραμικρή λεπτομέρεια που έκανε τα πράγματα τόσο πιο εύκολα και ευχάριστα.

Ο σύμβουλος περιέγραψε με μεγάλη σαφήνεια τη διαδικασία προετοιμασίας. Ο γιατρός άκουσε προσεκτικά τις σκέψεις μου σχετικά με το «σχέδιο». Χάριν αστεϊσμού, είπα ότι δεν θέλω να καταλήξω να μοιάζω με λυκάνθρωπο: Θέλω να διατηρήσω το μεγάλο μέτωπο που έχω από φυσικού μου, αλλά να «γεμίσω» τις γωνίες/άκρες. Ο γιατρός με κατάλαβε απολύτως και μου πρότεινε ένα εξαιρετικό σχέδιο (κάπως διαφορετικό από αυτό που ζητούν πολλοί). Ο χώρος της επέμβασης ήταν άνετος και, χάρη στην αποτελεσματική επίδραση της λιδοκαΐνης, η επέμβαση ήταν ανώδυνη. Η επέμβαση διήρκεσε περίπου 5,5 ώρες (εκτός από δύο διαλείμματα, που ήταν απαραίτητα για όλους μας). Οι γιατροί και ο σύμβουλος μου περιέγραψαν με απόλυτη σαφήνεια τις πολύπλοκες μετεγχειρητικές διαδικασίες και μου παρείχαν πληροφορίες σχετικά με το σημαντικό ζήτημα του πότε και ποια αποτελέσματα μπορώ να αναμένω. Ευχαριστώ και πάλι για τη δυνατότητα που μου δώσατε να εκπληρώσω την επιθυμία μου.

Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα, η οποία όχι μόνο ανέλαβε τη μεταμόσχευση των μαλλιών μου χωρίς καθυστέρηση και με επαγγελματισμό, αλλά, με τη συμπεριφορά της, μου επιβεβαίωνε καθ' όλη της διάρκεια της διαδικασίας την ορθότητα της επιλογής μου όσον αφορά τη μεταμόσχευση τω μαλλιών μου.

Πέτυχα ακριβώς το αποτέλεσμα που ήθελα, ενώ οι συμβουλές και οι οδηγίες που λάμβανα κατά τα ραντεβού αξιολόγησης ήταν υψηλού επαγγελματικού επιπέδου. Δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση ή πόνο κατά τη διάρκεια ή μετά τη συνεδρία. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη Starks!

Είμαι ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Μετά από 9 μήνες, οι περιοχές μεταμόσχευσης είναι άθικτες. Καμία απώλεια των νέων τριχών τους πρώτους μήνες, με αποτέλεσμα την πύκνωση των μαλλιών μέσα σε δύο μόνο εβδομάδες. Τα ραντεβού αξιολόγησης μετά την επέμβαση με την Corine είναι πάντοτε ιδιαίτερα ευχάριστα και διακρίνονται από υψηλό επαγγελματισμό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους μου που εμφανίζουν αραίωση ή τριχόπτωση να επισκεφτούν τη Starks.

9 μήνες μετά τη συνεδρία, είμαι απολύτως ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. Συνιστώ τη συγκεκριμένη μέθοδο σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για μεταμόσχευση μαλλιών.

Εμείς στα κέντρα Starks είμαστε δίπλα σας για να καταπολεμήσουμε την τριχόπτωση

Προγραμματίστε τώρα την δωρεάν
online συμβουλευτική

 Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα