Skip to main content

«Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.» Αυτό είναι πιο εμφανές στις επεμβάσεις αποκατάστασης μαλλιών που πραγματοποιούνται σε κάποιες κλινικές ξένων χωρών, οι οποίες επιδιώκουν κυρίως το γρήγορο χρήμα, προσφέροντας ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες σε φθηνότερη τιμή, αντί για την παροχή καλής ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών στους ασθενείς. Θα πρέπει πάντοτε να «είστε καλά διαβασμένοι», όταν επιλέγετε πού θα απευθυνθείτε για μεταμόσχευση μαλλιών. Μερικές φορές μια προσφορά φαίνεται τόσο καλή που δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι αληθινή! Και, φυσικά, δεν είναι.

Η σωστή ερώτηση είναι: Φαίνεται λογικό; Αξίζει τον κόπο; Πώς θα φροντίσω τον εαυτό μου τώρα και στο μέλλον; Ή ο πραγματικός γνώμονας είναι η ποιότητα που αποτιμάται σε εύλογα επίπεδα, για μια διαδικασία η οποία θα σας αλλάξει για πάντα, προσδίδοντάς σας πιο νεανική εμφάνιση, βελτιώνοντας τη διάθεσή σας και διασφαλίζοντας αποτελέσματα με διάρκεια δεκαετιών;

Ποια τεχνική είναι καλύτερη;

Σε ορισμένες από αυτές τις κλινικές άλλων χωρών, ίσως διαπιστώσετε ότι προτιμάται η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUT (strip). Πρόκειται για τον παλιό τρόπο μεταφοράς τριχοθυλακίων από μια δότρια ζώνη και έγκειται στην αφαίρεση λωρίδων από ένα σημείο του τριχωτού της κεφαλής και τη μεταμόσχευσή τους στην επιθυμητή περιοχή. (Επομένως, εάν μια μέρα αποφασίσετε να ξυρίσετε το κεφάλι σας στις διακοπές, κατά τη διάρκεια της καραντίνας ή επειδή βάλατε στοίχημα με τους φίλους σας, οι ουλές σας θα είναι εμφανείς!) Συχνά βλέπουμε ότι αυτές οι φθηνότερες κλινικές προσφέρουν αυτήν την επέμβαση αντί της εναλλακτικής, που αποκαλείται FUE, αλλά η διαδικασία FUE απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες και εξειδίκευση, και κανείς δεν μπορεί να συναγωνιστεί την ποιότητα της STARKS στις υπηρεσίες μεταμόσχευσης μαλλιών και age management..

Η μέθοδος FUE, είναι η διαδικασία μεταμόσχευσης μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια ζώνη στη λήπτρια ζώνη, στην περιοχή όπου θέλετε να αναπτυχθούν τα μαλλιά σας. Ενώ αυτή είναι η προτιμώμενη μέθοδος για τις περισσότερες σύγχρονες μεταμοσχεύσεις μαλλιών, ορισμένες από τις φθηνότερες, λιγότερο εξελιγμένες κλινικές μπορεί να εξακολουθούν να την προσφέρουν σε μειωμένη τιμή. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε αυτές τις κλινικές είναι η διάνοιξη οπών στο τριχωτό της κεφαλής όπου εμφυτεύονται τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια. Αυτό συχνά προκαλεί σχεδόν τόσες ουλές όσες και η διαδικασία FUT!

Όταν η διαδικασία FUE είναι καλής ποιότητας, ο ιατρός που πραγματοποιεί τη μεταμόσχευση επιλέγει προσεκτικά τα καλύτερα τριχοθυλάκια, έτσι ώστε μετά τη λήψη τους η εμφάνιση του υπόλοιπου τριχωτού της κεφαλής να παραμείνει όπως πριν. Επίσης, επειδή η τριχόπτωση είναι ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους, ίσως χρειαστείτε μια επιπρόσθετη επέμβαση στο μέλλον. Οι καλές κλινικές λαμβάνουν πάντοτε υπόψη αυτήν την παράμετρο όταν επιλέγουν τριχοθυλάκια από τη δότρια ζώνη. Επιπλέον, η μέθοδος FUE που χρησιμοποιείται από το Τμήμα Διαχείρισης της Γήρανσης της STARKS δεν αφήνει καμία ουλή και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούν καν να διακρίνουν ότι έχετε κάνει οποιαδήποτε επέμβαση. Μην περιμένετε την ίδια επιμέλεια στις φθηνές κλινικές! Θα πρέπει να αναρωτηθείτε: Νοιάζονται για μένα ως ασθενή ή απλώς τους ενδιαφέρει το γρήγορο χρήμα; Ποια είναι η καλύτερη απόφαση για τα επόμενα χρόνια;

Διαφορές στις τιμές

Βλέπουμε ανθρώπους που έρχονται σε εμάς μετά από μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε φθηνότερες κλινικές άλλων χωρών, όπου η κακή ποιότητα, η πρόχειρη δουλειά ή η πλήρης αποτυχία είναι εμφανής στο αποτέλεσμα, και αντιμετωπίζουν το εξής δίλημμα: Να διορθώσω το κακό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης ή να το κρατήσω ως έχει και να ελπίζω ότι δεν θα το παρατηρήσει κανείς; Ασφαλώς, η αλήθεια είναι ότι θα το παρατηρήσουν αρκετοί, καθώς μια αποτυχημένη μεταμόσχευση είναι πολύ πιο εμφανής από μια επιτυχημένη μεταμόσχευση. Επομένως, το κόστος για τη διόρθωση της αποτυχημένης μεταμόσχευσης προστίθεται στην αποκαλούμενη «φθηνότερη» μέθοδο.

Μια μεταμόσχευση από μια κλινική χαμηλότερης ποιότητας συνήθως ξεκινά από εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Εάν η τιμή φαίνεται πολύ χαμηλή, ο λόγος είναι ότι και η ποιότητα τείνει να είναι χαμηλή. Οι χαμηλές τιμές δεν προσελκύουν καλούς ιατρούς και ειδικούς. Οι εν λόγω κλινικές αντισταθμίζουν τη διαφορά μέσω του όγκου των υπηρεσιών, καθώς πολλοί βλέπουν το χαμηλότερο κόστος για την «ίδια» επέμβαση και θεωρούν ότι επωφελούνται από μια καλή προσφορά. Στην πραγματικότητα, πληρώνουν μικρό τίμημα για ένα μεγάλο πρόβλημα που εξελίσσεται δια βίου.

Συμπέρασμα

Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και θα πρέπει πάντοτε να κάνετε εκτεταμένη έρευνα, προκειμένου να επιλέξετε ποιον θα εμπιστευτείτε για την επίτευξη του στόχου σας: Να νιώθετε καλύτερα για τα μαλλιά σας για πολλά χρόνια. Το Τμήμα Διαχείρισης της Γήρανσης της Starks πιστεύει ότι, πρωτίστως, κάθε ασθενής θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ατομικά. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την αποστολή μας και δεν θα θυσιάζαμε ποτέ την καλή ποιότητα για το γρήγορο κέρδος.

Στο τμήμα age management  Starks έχουμε συνυπολογίσει όλους αυτούς τους παράγοντες και προσφέρουμε τις καλύτερες μεθόδους με τους καλύτερους ειδικούς, σε λογική τιμή.