Skip to main content

Η θρέψη των μαλλιών είναι σημαντική, και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φυσικές μέθοδοι, όπως τα περίφημα «γιατρικά της γιαγιάς» που σκαρφαλώνουν κυκλικά στις τάσεις της Google. Μια τρέχουσα και δημοφιλής τάση αυτήν τη στιγμή είναι η χρήση καστορέλαιου για υγιή και ογκώδη μαλλιά. Ας δούμε τις ιδιότητές του και ας τις συγκρίνουμε με τη μεσοθεραπεία, μια αυστηρά επιστημονική, αλλά φυσική λύση.

Η φύση προσφέρει πολλές αρχές που μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την υγεία και την ομορφιά μας. Για τον λόγο αυτό, ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή είναι πάντα τα πρώτα συστατικά οποιασδήποτε ρουτίνας ομορφιάς και πρακτικής για την υγεία. Μαζί με συγκεκριμένες θεραπείες, μπορεί κανείς να αποκτήσει επιπλέον συνήθειες που δρουν υποστηρικτικά στην υγεία. Με το να είναι φυσικές, αυτές οι θεραπείες δίνουν την εντύπωση ότι είναι λιγότερο επεμβατικές και παρέχουν οφέλη χωρίς αντενδείξεις.

Προφανώς, αυτό δεν ισχύει για πολλές φυσικές ουσίες. Ορισμένες ουσίες έχουν στοιχεία που είναι επιβλαβή για εμάς ή ίσως απλώς αναποτελεσματικά. Για τον λόγο αυτό, η επιστημονική έρευνα από εξειδικευμένα εργαστήρια, όπως τα εργαστήρια της Starks, είναι αναντικατάστατη όσον αφορά την ανακάλυψη και προετοιμασία πραγματικά αποτελεσματικών φυσικών θεραπειών.

 

Καστορέλαιο: ιδιότητες για τα μαλλιά

Αυτό το λάδι, που χρησιμοποιείται για αιώνες, ειδικά στην Ανατολή, εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Ricinus communis.

Χρησιμοποιείται συνήθως ως καθαρτικό. Ωστόσο, αυτό το συστατικό χρησιμοποιείται στα καλλυντικά εδώ και χρόνια. Στην πραγματικότητα, λειτουργεί ως μια θρεπτική και αντιβακτηριακή ουσία και για τον λόγο αυτό, είναι γνωστό ότι προάγει την επανεμφάνιση των μαλλιών και αποτρέπει την τριχόπτωση.

Το καστορέλαιο προάγει την υγεία και αυξάνει την αντοχή, καθώς θρέφει τα μαλλιά, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Επηρεάζει όχι μόνο την υγεία των μαλλιών, αλλά και την εμφάνισή τους, καθιστώντας τα πιο λαμπερά και απαλά. Επιπλέον, λέγεται ότι δρα αποτελεσματικά και στην καταπολέμηση της αλωπεκίας.

Το καστορέλαιο είναι αντιβακτηριακό, οπότε χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων στο δέρμα και στο τριχωτό της κεφαλής και, επομένως, δρα και κατά της πιτυρίδας.

 

Μεσοθεραπεία: αποτελεσματική θεραπεία για τη θρέψη των μαλλιών

Για να είναι πραγματικά αποτελεσματικό, ένα φυσικό φάρμακο πρέπει να δοκιμαστεί και να τελειοποιηθεί στο εργαστήριο μέσω σχολαστικής επιστημονικής έρευνας. Για τον λόγο αυτό, τα εργαστήρια Starks έχουν κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη μεσοθεραπεία, η οποία είναι μια εντελώς φυσική θεραπεία για τη θρέψη των μαλλιών με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία που θρέφει τα μαλλιά μέσω μιας ένεσης απευθείας στον βολβό της τρίχας. Η ένεση περιέχει ένα θρεπτικό διάλυμα που αποτελείται από βιταμίνες, μέταλλα και υαλουρονικό οξύ. Χρησιμοποιείται μια μικροβελόνα η οποία δεν προκαλεί πόνο ή δυσφορία. Τα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι πολλά.

Οι βιταμίνες, τα μέταλλα και το υαλουρονικό οξύ είναι εξ ολοκλήρου φυσικές ουσίες που υπάρχουν ήδη στο σώμα μας. Η θρεπτική ένωση που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα εργαστήριά μας περιέχει τις σωστές ποσότητες, με μόνο στόχο τη θρέψη των βολβών.

Επιπλέον, η εξαιρετικά τοπική μέθοδος χορήγησης επιτρέπει τη θρέψη των περιοχών που τη χρειάζονται περισσότερο, στοχεύοντας στην καταπολέμηση της αποδυνάμωσης της τρίχας και της απώλειας μαλλιών. Αυτή η προσέγγιση είναι πολύ πιο εύκολη από το να απλώνουμε απλά λοσιόν στα μαλλιά.

 

Κλείστε τώρα ένα δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής.

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε αυτήν την ανάρτηση.  Η Starks παρέχει επί του παρόντος λύσεις διαχείρισης ηλικίας σε κλινικές που βρίσκονται στη Γαλλία, την Ελλάδα και την Ιταλία.