Skip to main content

Καλησπέρα!

Σήμερα θα μιλήσουμε για όλες τις διαθέσιμες θεραπείες που μπορούν να σας βοθήσουν να λύσετε το πρόβλημα της αραίωσης των μαλλιών! 

Αν διαβάσετε αυτό το άρθρο, τότε μάλλον αναρωτιέστε αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και τι πραγματικά μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση αυτή. Η τριχόπτωση μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στην εμφάνιση αλλά και την ψυχολογία του ατόμου επηρεάζοντας την αυτοπεποίθηση ή ακόμα και την αυτοεκτίμησή του. 

Αν και η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η πλέον διαδεδομένη μέθοδος παρακάτω θα διαβάσετε και για άλλες μεθόδους που μπορεί να λειτουργήσουν εναλλακτικά ή και συπμπληρωματικά! 

 

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE One Touch

H Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE One Touch είναι η πιο ανεπτυγμένη και βελτιωμένη τεχνική της μεθόδου που είναι παγκοσμίως γνωστή.

Σε αντίθεση με την παλιά τεχνική Strip ή FUT, με τη μέοδο αυτή, αφαιρείται το μόσχευμα απευθείας από την δότρια περιοχή χωρίς να πρέπει να αφαιρεθεί δερματικός ιστός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην αφήνει ουλές και να είναι ελάχιστα τραυματική μέθοδος. Μια εβδομάδα μετά την FUE τα σημάδια έχουν φύγει εντελώς! 

Γίνεται με τοπική αναισθησία. Στην πρώτη φάση τα μοσχεύματα συλλέγονται ένα- ένα από το πίσω μέρος του κεφαλιού, ταξινομούνται και διατηρούνται σε ειδικές συνθήκες που διασφαλίσουν τη βιωσιμότητα τους μέχρι να εμφυτευθούν στην αραιωμένη ή φαλακρή περιοχή! 

Είναι ελάχιστα επεμβατική μέθοδος και εμείς στα κέντρα Starksτην έχουμε αναπτύξει στο μέγιστο βαθμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

 

 

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι αυτή που θρέφει τα μαλλιά και διεγείρει την ανάπτυξή τους μέσω μικροεγχύσεων βιταμινών, μετάλλων και υαλουρονικού οξέος.

Με αυτή τη θεραπεία, μπορείτε να απολαύσετε τα αποτελέσματα ένα μήνα μετά: τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά, πιο χοντρά και λαμπερά. Η χορήγηση των θρεπτικών ουσιών, που πραγματοποιείται μέσω βελόνων λεπτότερων του ενός χιλιοστού, οι οποίες και διεισδύουν στην επιφάνεια του χόριου, είναι ανώδυνη.

Δεν υπάρχει χορήγηση αναισθησίας, δεν υπάρχει περίοδος ανάρρωσης, και για άλλη μια φορά, δεν θα υπάρχουν ορατά σημάδια που απαιτούν αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα κάποιου, ακόμη και τις πρώτες ημέρες.

Οι ενέσεις μεσοθεραπείας είναι πιο αποτελεσματικές από όλες τις λοσιόν και τα φάρμακα στην αγορά, επειδή δρουν με στοχευμένο τρόπο απευθείας στα τριχοθυλάκια. 

Ταυτόχρονα, σε άλλες περιπτώσεις, η θεραπεία απελευθερώνεται στο σώμα μας με πιο διασκορπισμένο τρόπο.

Οι μεσοθεραπείες μαλλιών επιτρέπουν:

  • Να αντιμετωπίσετε την εποχιακή τριχόπτωση
  • Να τη μειώσετε το φθινόπωρο
  • Προετοιμάσετε το τριχωτό της κεφαλής και τα θυλάκια για μεταγενέστερη μεταμόσχευση μαλλιών
  • Ενισχύσετε την ανάπτυξη των τριχών μετά από μεταμόσχευση μαλλιών
  • Πυκνώσετε και να βελτιώσετε την ποιότητα των μαλλιών

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Μεσοθεραπεία, διαβάστε εδώ

 

Δερματοστιξία (Dermopigmentation)

Η θεραπεία Dermopigmentation είναι ουσιαστικά ένα ιατρικού τύπου τατουάζ που μπορεί να πετύχει διάφορα αποτελέσματα: την προσομοίωση ενός φυσικού αποτελέσματος ξυρισμένου κεφαλιού, την κάλυψη των περιοχών του τριχωτού της κεφαλής που επηρεάζονται από αραίωση, την κάλυψη των ουλών που έχουν προκληθεί λόγω επεμβάσεων ή ακόμα και από ατύχημα.

Το Dermopigmentation μοιάζει πολύ με ένα παραδοσιακό καλλιτεχνικό τατουάζ, αλλά διαφέρει στον τύπο της βελόνας που χρησιμοποιείται (πολύ λεπτότερη) και στις βιοσυμβατές χρωστικές, σε αντίθεση με το αντίστοιχο. Τι σημαίνει όμως αυτό;

Χρησιμοποιώντας βιοσυμβατές χρωστικές σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρωματική αλλοίωση (το πρασίνισμα του τατουάζ) ενώ υπάρχει και απορρόφηση μετά από 1-2 χρόνια γεγονός που μας επιτρέπει να ακολουθήσουμε τη φυσική τριχόπτωση και να έχουμε φυσικά απ0οτελέσματα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δερματοστιξία, διαβάστε εδώ

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις διαθέσιμες θεραπείες τριχόπτωσης μέσω της δωρεάν συμβουλευτικής που παρέχουν τα κέντρα Starks.

Καλέστε μας στο +(30) 2311 289226 ή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

 

Εις το επανειδείν,

Starks