Skip to main content

 

Γεια σας και καλωσορίσατε και πάλι στη Starks.

Σε αυτό το άρθρο, θα απαντήσουμε στις 5 συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι εάν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας, δικαιούστε έναν πρώτο ολοκληρωμένο και δωρεάν έλεγχο και μπορείτε να κάνετε σχετική κράτηση από τη σελίδα επικοινωνίας στον ιστότοπό μας.

 

  1. Πόσο διαρκεί μια συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE;

Στις απλούστερες περιπτώσεις 3 ώρες μπορεί να είναι αρκετές, ενώ για τις πιο σύνθετες περιπτώσεις ίσως χρειαστούν έως και 6 ώρες. Ωστόσο, δεν είναι δυνατό να προβλεφθεί με ακρίβεια η διάρκεια μιας συνεδρίας μεταμόσχευσης. Η παρέμβαση αυτού του τύπου ποικίλλει ανάλογα με τον ασθενή και την αρχική κατάστασή του, αλλά σχεδόν πάντα η εργασία ολοκληρώνεται εντός της ημέρας.

 

Προτού υποβληθείτε σε αυτήν την επέμβαση, σας συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο μας που εστιάζει στον τρόπο κάλυψης της αραίωσης εν αναμονή μιας Μεταμόσχευσης FUE One Touch.

 

  1. Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ακόμη και σε αυτήν την ερώτηση δεν υπάρχει μία και μοναδική απάντηση για όλους.

Ωστόσο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, μία συνεδρία είναι αρκετή.

Κάποια στιγμή, σε πιο σύνθετες περιπτώσεις, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας δεύτερης παρέμβασης σε διάστημα 6-9 μηνών από την πρώτη.

 

  1. Μετά από πόσο χρονικό διάστημα θα μπορώ να λούσω το τριχωτό της κεφαλής μου;

Η ιδέα να λούσετε το τριχωτό της κεφαλής σας την επόμενη ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση είναι πολύ δελεαστική, αλλά αυτό θα ήταν σοβαρό λάθος. Πιο συγκεκριμένα, θα ήταν λάθος να λουστείτε προτού περάσουν τρεις ημέρες από την επέμβαση. Προφανώς, δεν θέλουμε να ενθαρρύνουμε την ανεπαρκή προσωπική υγιεινή. Αντιθέτως, θέλουμε απλώς να βεβαιωθούμε ότι οι κρούστες που σχηματίζονται μετά την παρέμβαση θα πέσουν από μόνες τους, έτσι ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος υποβάθμισης της υγείας των βολβών που έχουν εμφυτευθεί και πρώιμης πτώσης τους.

Σε κάθε περίπτωση, για το λούσιμο κατά τις πρώτες 15-20 ημέρες συνιστούμε τη χρήση ενός πολύ ήπιου σαμπουάν.

Είναι πολύ σημαντικό να θέσουμε ως προτεραιότητα την υγεία των εμφυτευμένων τριχοθυλακίων και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να διατηρούμε το δέρμα καθαρό, ώστε να αποφευχθούν τυχόν μολύνσεις.

Μην ξύνεστε και μην τρίβετε την περιοχή με τα χέρια σας ή με πετσέτα.

Μία είναι η λέξη-κλειδί: ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ στις κινήσεις σας.

 

  1. Πώς πραγματοποιείται η εμφύτευση των τριχοθυλακίων;

Στα κέντρα θεραπείας μαλλιών και φροντίδας υγείας της εταιρείας μας, έχουμε βελτιώσει την πιο γνωστή, πλέον χρησιμοποιούμενη και αποτελεσματική τεχνική αυτόλογης μεταμόσχευσης που είναι διαθέσιμη σήμερα.

Έχουμε προχωρήσει από τη συνηθισμένη αυτόλογη μεταμόσχευση FUE στην αυτόλογη μεταμόσχευση FUE One Touch.

Σεβόμαστε το δέρμα και τα εμφυτευμένα τριχοθυλάκια, διασφαλίζοντας ότι ο ασθενής θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην εργασία του ή στην καθημερινή του ρουτίνα από την επόμενη κιόλας ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση, εκτός εάν η εργασία του είναι σωματική ή σωματικά απαιτητική. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερα να περιμένει μία εβδομάδα.

Είναι σημαντικό να έχετε υπόψη ότι κατά τις πρώτες 48 ώρες μετά την επέμβαση ο ασθενής θα πρέπει να ψεκάζει την περιοχή κάθε 30 λεπτά με ένα διάλυμα φυσιολογικού ορού που παρέχεται από εμάς.

 

Συλλέγουμε και εμφυτεύουμε τα τριχοθυλάκια με έναν ειδικό διακορευτή, ο οποίος αποτελεί δική μας ευρεσιτεχνία και έχει διάμετρο μικρότερη του ενός χιλιοστού.

Αυτό μας επιτρέπει να εμφυτεύουμε τα τριχοθυλάκια περιορίζοντας τον χειρισμό τους, με στόχο τη διαφύλαξη της μακροζωίας τους, τη δημιουργία ουλών μικρότερων διαστάσεων σε σύγκριση με εκείνες άλλων ανταγωνιστικών μεθόδων, και τον έλεγχο του βάθους και της κλίσης του εμφυτεύματος με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Το αποτέλεσμα θα έχει 100% φυσική όψη.

Επιπλέον, επειδή ο διακορευτής του εγχυτήρα έχει μικρότερη διάμετρο, τα εμφυτεύματα τοποθετούνται σε πολύ μικρότερη απόσταση μεταξύ τους. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επίτευξη μεγαλύτερης και καλύτερης πυκνότητας σε σύγκριση με τις μεθόδους εκείνες στις οποίες χρησιμοποιούνται κλασσικοί εγχυτήρες.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταμόσχευση μαλλιών FUE One Touch

 

  1. Τι γίνεται στην περίπτωση που η κατάσταση του ασθενή δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση επέμβασης;

Τα κέντρα θεραπείας μαλλιών της εταιρείας μας διαθέτουν μια ομάδα επαγγελματιών που πραγματοποιούν επεμβάσεις σε αυτόν τον κλάδο εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, οι γιατροί μας είχαν την ευκαιρία να διαχειριστούν εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, όπως ασθενείς που είχαν ήδη υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις στο εξωτερικό και εμφάνιζαν σοβαρή ζημία στο τριχωτό της κεφαλής, σε βαθμό που δεν ήταν πλέον κατάλληλοι για παρέμβαση τέτοιου τύπου.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι στο κέντρο θεραπείας μαλλιών της εταιρείας μας μπορείτε να υποβληθείτε σε έναν δωρεάν και ολοκληρωμένο έλεγχο με ανάλυση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, ο οποίος είναι χρήσιμος για να έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάστασή σας, την εξέλιξη της πάθησής σας και πιθανώς χρήσιμες θεραπείες και τεχνικές για την επίλυση του προβλήματος. Μπορείτε να κάνετε κράτηση, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

 

Take care of my hair

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα