Skip to main content
Αποκατασταση Μαλλιων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την μεταμόσχευση μαλλιών

Τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό μέρος της εμφάνισης και της ψυχολογίας μας και η απώλειά τους μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας. Στις μέρες μας, ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, διεθνώς, αντιμετωπίζει πρόβλημα με την τριχόπτωση. Ωστόσο, σε αντίθεση με το παρελθόν, τώρα υπάρχουν λύσεις καθώς οι σύγχρονες θεραπείες – με κυρίαρχη τη μεταμόσχευση μαλλιών – προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και, μάλιστα, είναι προσιτές για όλους.

 Η ταχεία αύξηση του αριθμού των ατόμων που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την τριχόπτωση, οδηγεί όλο και περισσότερους άνδρες στην επιλογή της οριστικής λύσης που δεν είναι άλλη από τη μεταμόσχευση των μαλλιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια επέμβαση που μπορεί να δώσει ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα, με σύντομο χρόνο ανάρρωσης.

Τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών γνώρισε μια νέα εποχή στον τρόπο εφαρμογής της, με σύγχρονες και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, με τον αριθμό των ατόμων που υποβάλλονται στη διαδικασία να αυξάνεται σταθερά. Με την εφεύρεση νέων και ασφαλέστερων τεχνικών, τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους μπορούν τώρα να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για αρνητικές παρενέργειες όπως πόνο και ουλές. Περίπου το 60% των ανδρών έχουν βιώσει κάποιο είδος τριχόπτωσης κάποια στιγμή στη ζωή τους. Οι συνέπειες είναι πολλές και κυρίως ψυχολογικές. 

 

FUE One Touch αποκλειστικά στα κέντρα Starks 

Με τον καιρό, αυτή η ανάγκη δημιούργησε νέες μεθόδους θεραπείας της τριχόπτωσης. 

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η FUE One Touch και εφαρμόζεται στα κέντρα Starks όπου το εξειδικευμένο προσωπικό με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία παγκοσμίως, γίνεται σύμμαχος σας στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. 

Στόχος μας στα κέντρα Starks  είναι να διασφαλίσουμε την υγεία σας και να σας κάνουμε χαρούμενους. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στη μεταμόσχευση μαλλιών και γενειάδας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο FUE One Touch για φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ουλές ή ράμματα. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν ανώδυνη διαδικασία, καθώς δεν δημιουργούνται ουλές και αποφεύγεται ο κίνδυνος μόλυνσης. Η Fue One Touch είναι η ασφαλέστερη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών και πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας. Με αυτή την τεχνική, τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται ξεχωριστά, από την υγιή ζώνη. Αυτή ακριβώς είναι και η καινοτομία της μεθόδου FUE One Touch. Τα μοσχεύματα εξάγονται με παρακεντήσεις μεγέθους 0,8-1,00 χιλιοστών, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν ουλές. Αυτό συμβαίνει στην περιοχή του παραλήπτη,και στη συνέχεια ακολουθεί η προετοιμασία ώστε ένα -ένα, τα εμφυτεύματα να τοποθετηθούν στην κεφαλή. 

Μεταμόσχευση  σε δύο μόνο στάδια 

Αυτή η διαδικασία γίνεται σε δύο στάδια:

Το πρώτο βήμα είναι η εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τα έμπειρα χέρια του επιστημονικού προσωπικού μας, η οποία επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειάζεται μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός τριχοθυλακίων για τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα. Το σχέδιο τοποθέτησης εκτελείται ανάλογα με το πόσα τριχοθυλάκια έχουν εξαχθεί από το τριχωτό της κεφαλής. 

Στο δεύτερο στάδιο, ο γιατρός εισάγει τους θύλακες των τριχών στην περιοχή. Η διαδικασία εμφύτευσης ολοκληρώνεται μέχρι ο γιατρός να αποφασίσει ότι ο ασθενής έχει φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα πυκνότητας. Η φάση της εμφύτευσης με τη μέθοδο αυτή διαφέρει από την κλασική Fue, καθώς εμφυτεύουμε τα μοσχεύματα απευθείας στην περιοχή που έχει κατεργαστεί με τη χρήση του Implanter. 

Εμπιστευτείτε μας και θα δείτε γρήγορα τα οφέλη της μεθόδου. 

Φυσικά αποτελέσματα και λιγότερα τραύματα, καθώς και αφαίρεση τόσων μοσχευμάτων όσων χρειάζονται σε συνδυασμό με έλεγχο βάθους της τρίχας και κατεύθυνσης. 

 

Τα θεαματικά αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά τον 3ο μήνα μετά την πρώτη συνεδρία. Το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης γίνεται στους 6 μήνες μετά την επέμβαση και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα στον 1 χρόνο. 

Γιατί να σπαταλήσετε χρόνο ή χρήμα σε προσωρινές λύσεις, όταν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα τώρα; 

Επισκεφθείτε τα κέντρα Starks και απαλλαγείτε οριστικά από το πρόβλημα της τριχόπτωσης. 

Κλείστε το ραντεβού σας στη Starks για μια δωρεάν διάγνωση, η οποία περιλαμβάνει την καταγραφή της ποιότητας, του πάχους και της υγείας των μαλλιών σας, με ακριβείς μετρήσεις, για τον υπολογισμό των τριχών που χρειάζεστε! 

Ελάτε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την καινοτόμο μέθοδο FUE One Touch που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.