Skip to main content

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο πάσχουν από τριχόπτωση. Μπορεί να συμβεί σχεδόν σε όλους μας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. 

Παρόλο που ορισμένες αιτίες της τριχόπτωσης είναι θεραπεύσιμες, όπως το άγχος ή οι καταλύτες που σχετίζονται με την υγεία, η ανδρική ανδρογενετική αλωπεκία είναι ο πιο κοινός ύποπτος και, πολύ απλά, οφείλεται στα γονίδια. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η τριχόπτωση είναι κάτι με το οποίο πρέπει να μάθετε να ζείτε. Εάν πάσχετε από αραίωση του τριχωτού στην κορυφή της κεφαλής, υποχώρηση των μαλλιών προς τα πίσω ή άλλου είδους τριχόπτωση, τότε η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να είναι η λύση που αναζητάτε. 

Φυσικά, μία από τις συνηθέστερες ερωτήσεις των ατόμων που εξετάζουν το ενδεχόμενο μιας μεταμόσχευσης μαλλιών είναι «Πόσο κοστίζει μια μεταμόσχευση μαλλιών;».

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών ποικίλλει ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Πριν αναλύσουμε το πώς κοστολογείται μια μεταμόσχευση μαλλιών, ας δούμε τι είναι στην ουσία τι είναι και πώς λειτουργεί. 

Τι σημαίνει μεταμόσχευση μαλλιών;

Μια μεταμόσχευση μαλλιών, στην απλούστερη μορφή της, είναι η λήψη μαλλιών που ήδη έχετε και η μετακίνησή τους σε ένα σημείο με αραιό ή καθόλου τριχωτό. Η διαδικασία υφίσταται εδώ και δεκαετίες, ωστόσο, έχουν σημειωθεί πολλές βελτιώσεις στις τεχνικές τα τελευταία χρόνια. 

Στη Starks, η μέθοδός FUE μας αποτελεί μία από τις πρόσφατα αναπτυγμένες τεχνικές. Η FUE, που σημαίνει Εξαγωγή Θυλακικών Μονάδων (Follicular Unit Extraction), συνίσταται στη λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το δέρμα σας και τη μετακίνησή τους σε άλλο τμήμα του σώματός σας, όπου υπάρχει ανάγκη. 

Η προσέγγιση FUE αντικατέστησε την παλαιότερη μέθοδο FUT (Μεταμόσχευση Θυλακικών Μονάδων), η οποία συχνά είχε ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται ως ξεχωριστές τούφες. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών FUE διεξάγονται κατά τη διάρκεια πολλαπλών δίωρων ή τετράωρων συνεδριών, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική ταλαιπωρία του ασθενούς. Αυτό κάνει την όλη διαδικασία πιο διαχειρίσιμη για τον πελάτη. 

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο πελάτης μπορεί να αναμένει την επακόλουθη επανεμφάνιση τριχοφυΐας σε 3 ή 4 μήνες. 

Πόσο κοστίζει μια μεταμόσχευση μαλλιών FUE;

Το κόστος είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά άτομα – πόση αξία έχει, όμως, για εσάς να αποκτήσετε ξανά μέρος της νεότητάς σας; Πολλοί ασθενείς με τριχόπτωση είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οποιοδήποτε τίμημα, αν το αποτέλεσμα είναι ένα κεφάλι με πλούσια μαλλιά το οποίο τους κάνει να αισθάνονται όμορφα. 

Ευτυχώς, το κόστος δεν είναι υπερβολικά υψηλό. Παρόλο που διαφέρει από άτομο σε άτομο, μια μεταμόσχευση μαλλιών συνήθως κοστίζει μόνο 4.000€ έως 15.000€ ανά συνεδρία. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, είναι ανεκτίμητα και διαρκούν για μια ζωή. 

Γιατί η Starks είναι η καλύτερη

Στο Starks δεν βιαζόμαστε απλώς να παρέχουμε μεταμοσχεύσεις μαλλιών στους πελάτες μας. Κάθε επισκέπτης λαμβάνει μια δωρεάν, ολοκληρωμένη συμβουλευτική αξιολόγηση από τους ειδικούς μας, ώστε να καθοριστεί ο βαθμός των αναγκών τους. Αφού καθορίσουμε τις ανάγκες του πελάτη, συνεργαζόμαστε μαζί του για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο θεραπείας προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. 

Έπειτα, η έμπειρη ομάδα των ιατρών μας και των επαγγελματιών υγείας συνεργάζονται με τον πελάτη για να διασφαλίσουν ότι όλη η διαδικασία, καθώς και οι επακόλουθοι μήνες, θα εξελιχθούν όσο το δυνατόν ομαλότερα και με τα βέλτιστα αποτελέσματα. 

Εάν ταλαιπωρείστε από τριχόπτωση ή από άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη γήρανση, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και προγραμματίστε τη δική σας δωρεάν συμβουλευτική αξιολόγηση. 

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε αυτήν την ανάρτηση.  Η Starks παρέχει επί του παρόντος λύσεις διαχείρισης ηλικίας σε κλινικές που βρίσκονται στη Γαλλία, την Ελλάδα και την Ιταλία.