Skip to main content

Τα πλούσια μαλλιά είναι πάντα πλεονέκτημα. Όταν όμως αυτά αρχίζουν και χάνονται, χάνεται μαζί και η αυτοπεποίθηση. Τα μαλλιά μας έχουν από 100.000 έως 150.000 τρίχες, με διάρκεια ζωής περίπου 1.000 ημέρες για την κάθε μία. Οι περισσότεροι από εμάς χάνουμε 50 με 100 τρίχες την ημέρα.  Το πρόβλημα της τριχόπτωσης απασχολεί περισσότερο τους άνδρες, καθώς το 5% αποκτά ανδρογενετική τριχόπτωση που ξεκινά πριν την την ηλικία των 20 ετών, ενώ το ποσοστό αυτό αυξάνεται σε 25% στους άνδρες ηλικίας έως 30 ετών και σε 50% έως 50 ετών.  Αν και η συνηθέστερη εμφάνιση της τριχόπτωσης είναι εμφανής σε μεσήλικες και ηλικιωμένους, μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη και σε εφήβους.

 

Τα είδη της ανδρικής τριχόπτωσης 

Τα είδη της τριχόπτωσης ποικίλουν και χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες. Η τριχόπτωση μπορεί να είναι εποχική, η οποία εμφανίζεται την άνοιξη και το φθινόπωρο. Από την άλλη, πολλοί άνθρωποι βιώνουν γενική αραίωση των μαλλιών τους για αρκετούς μήνες μετά από ένα σωματικό ή συναισθηματικό σοκ. Επιπρόσθετα, η απώλεια μαλλιών μπορεί να προκληθεί από μια διατροφή που δεν περιέχει αρκετές πρωτεΐνες, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Άλλος ένα μεγάλος παράγοντας που ευθύνεται για την τριχόπτωση που είναι και μη αναστρέψιμος είναι η κληρονομικότητα. Τότε, η τριχόπτωση συνήθως είναι μόνιμη και δεν οφείλεται σε στρες, παρενέργειες φαρμάκων ή διατροφικές ελλείψεις.

Η ανδρική αραίωση μαλλιών μπορεί να ξεκινήσει στα εφηβικά χρόνια. Η τριχόπτωση μπορεί να είναι γρήγορη με αποτέλεσμα να χαθούν τα μαλλιά σε μικρό χρονικό διάστημα και σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να είναι αργή και να προκαλέσει μόνιμη αραίωση. Υπολογίζεται ότι ο μέσος άνθρωπος χάνει περίπου το 5% των μαλλιών του ετησίως.

 

Επισκεφθείτε τα κέντρα Starks Global

Στα κέντρα Starks βάζουμε τέλος στο πρόβλημα της τριχόπτωσης, από όποια αιτία κι αν προέρχεται.  Χρησιμοποιούμε την πιο διαδεδομένη μέθοδο για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης με τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE One Touch να κάνει για εσάς θαύματα, πάντα με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό στο πλευρό σας, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία παγκοσμίως.  

Η μέθοδος FUE One Touch είναι σχεδόν ανώδυνη, έχει φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ουλές και ράμματα και η καινοτομία της έγκειται στις ειδικές διατρήσεις μεγέθους 0,8- 1,00 χιλιοστών, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατές και να μην αφήνουν ουλές. Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν ανώδυνη διαδικασία, καθώς δεν δημιουργούνται ουλές και αποφεύγεται ο κίνδυνος μόλυνσης. H FUE One Touch είναι η ασφαλέστερη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών και πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας.

 

Η διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών χωρίζεται σε σε δύο στάδια:

Το πρώτο βήμα είναι η εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τα έμπειρα χέρια του επιστημονικού προσωπικού μας, η οποία επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειάζεται μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός τριχοθυλακίων για τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα. Το σχέδιο τοποθέτησης εκτελείται ανάλογα με το πόσα τριχοθυλάκια έχουν εξαχθεί από το τριχωτό της κεφαλής. 

Στο δεύτερο στάδιο, ο γιατρός εισάγει τους θύλακες των τριχών στην περιοχή. Η διαδικασία εμφύτευσης ολοκληρώνεται μέχρι ο γιατρός να αποφασίσει ότι ο ασθενής έχει φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα πυκνότητας. Η μέθοδος FUE One Touch είναι πολύ πιο μπροστά από τη κλασική μέθοδο Fue. Με τη Fue One Touch, τα μοσχεύματα εμφυτεύονται απευθείας στην κατεργασμένη περιοχή με τη χρήση του Implanter. 

 

Τα θεαματικά αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά τον 3ο μήνα μετά την πρώτη συνεδρία. Το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης γίνεται στους 6 μήνες μετά την επέμβαση και τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα στον 1 χρόνο. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, καθώς έχει φυσικά αποτελέσματα με λιγότερα τραύματα, αφαίρεση τόσων μοσχευμάτων όσων απαιτούνται και καλύτερο έλεγχο βάθους & κατεύθυνσης της τρίχας.

    

ΔΩΡΕΑΝ Διάγνωση 

Γιατί να σπαταλήσετε χρόνο ή χρήμα σε προσωρινές λύσεις όταν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα τώρα; 

Επισκεφθείτε τα κέντρα Starks και απαλλαγείτε οριστικά από το πρόβλημα της τριχόπτωσης. 

Κλείστε το ραντεβού σας στη Starks για μια δωρεάν διάγνωση, η οποία περιλαμβάνει την καταγραφή της ποιότητας, του πάχους και της υγείας των μαλλιών σας, με ακριβείς μετρήσεις, για τον υπολογισμό των τριχών που χρειάζεται κάθε ασθενής! 

Ελάτε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την καινοτόμο μέθοδο FUE One Touch που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!