Skip to main content

Γεια σας και καλωσορίσατε και πάλι στη Starks. Σήμερα θα μιλήσουμε για τη δερματοστιξία στο τριχωτό της κεφαλής, μια πολύ αποτελεσματική και ελάχιστα επεμβατική τεχνική η οποία απευθύνεται σε όλους εκείνους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υποβληθούν σε θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών. Συνιστάται επίσης ως πρόσθετη υποστήριξη στις επεμβάσεις αυτόλογης μεταμόσχευσης.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας τη φόρμα στην ενότητα επικοινωνίας ή μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πρώτη δωρεάν επίσκεψη, μεταβαίνοντας στο κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών της εταιρείας μας στην Θεσσαλονίκη.

 

Η δερματοστιξία στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι, είναι μια ιατρική και αισθητική τεχνική τατουάζ με την οποία προσομοιώνεται η όψη των ξυρισμένων μαλλιών μήκους 1 χιλιοστού και επιτρέπει να φαίνεται πιο πυκνή η τριχοφυΐα στο κρανίο χωρίς την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.

 

Στο κέντρο αυτόλογης μεταμόσχευσης της εταιρείας μας στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούμε αυτήν τη μη επεμβατική διαδικασία, προσομοιώνοντας την όψη του ξυρισμένου κεφαλιού με τη χρήση ιατρικής τεχνικής τατουάζ, μέσω του σχηματισμού κουκκίδων που δίνουν την αίσθηση των ξυρισμένων μαλλιών.

 

Για να το κάνουμε καλύτερα, χρησιμοποιούμε μια βελόνα που μοιάζει με εκείνη που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες τατουάζ. Ωστόσο, η ουσιώδης διαφορά μεταξύ της δερματοστιξίας στο τριχωτό της κεφαλής και ενός συνηθισμένου τατουάζ έγκειται στη χρήση

ιατρικών χρωστικών που δεν αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου, διασφαλίζοντας ότι το χρώμα θα παραμείνει αμετάβλητο.

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικό, ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχημένη έκβαση της θεραπείας δερματοστιξίας στο τριχωτό της κεφαλής είναι η εμπειρία των τεχνικών δερματοστιξίας με τους οποίους συνεργαζόμαστε και οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια, ενώ συνεχίζουν να ενημερώνονται τακτικά, παρακολουθώντας τα καλύτερα σεμινάρια και εργαστήρια.

 

Εάν η θεραπεία δερματοστιξίας στο τριχωτό της κεφαλής πραγματοποιηθεί με τον κατάλληλο τρόπο, το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δεν διακρίνεται με γυμνό μάτι η διαφορά ανάμεσα στο ξυρισμένο κρανίο και τις σχεδιασμένες τρίχες.

 

Μπορώ κι εγώ να υποβληθώ σε θεραπεία δερματοστιξίας στο τριχωτό της κεφαλής;

 Ναι, όλοι γενικά μπορούν να υποβληθούν σε αυτόν τον τύπο θεραπείας, καθώς η δερματοστιξία στο τριχωτό της κεφαλής είναι μια μη χειρουργική μέθοδος που μπορεί να επιλεγεί τόσο ως εναλλακτική της κλασικής μεταμόσχευσης μαλλιών όσο και ως συμπληρωματική θεραπεία σε άλλες τεχνικές, όπως η αυτόλογη μεταμόσχευση FUE One Touch.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως τεχνική αποκατάστασης σε περίπτωση μη επιτυχημένης μεταμόσχευσης ή ατυχημάτων

που έχουν οδηγήσει σε τραύμα ή σχηματισμό ουλών στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Η δερματοστιξία στο τριχωτό της κεφαλής έχει πολύ λίγες αντενδείξεις. Είναι πιο προσιτή οικονομικά από τη μεταμόσχευση μαλλιών και δεν απαιτεί ανάρρωση. Διασφαλίζει την άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα ήδη από τη στιγμή που αποχωρείτε από την κλινική.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δερματοστιξίας στο τριχωτό της κεφαλής;

Στη Starks, πραγματοποιούμε θεραπείες δερματοστιξίας στο τριχωτό της κεφαλής στην Θεσσαλονίκη και, μελετώντας τις μεμονωμένες περιπτώσεις των ασθενών που μας έχουν εμπιστευτεί, μπορέσαμε να παρατηρήσουμε πολυάριθμα μακροχρόνια πλεονεκτήματα, τόσο αισθητικής όσο και ψυχολογικής φύσεως.

Οποιοσδήποτε έχει υποβληθεί ή σκοπεύει να υποβληθεί σε αυτόλογη μεταμόσχευση ή θεραπεία πύκνωσης των μαλλιών αναμφίβολα είχε να αντιμετωπίσει την πρώτη φάση κατάθλιψης ή συναισθημάτων απόρριψης του εαυτού του. Η δερματοστιξία στο τριχωτό της κεφαλής έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί εξαιρετική λύση για τη μόνιμη απόκτηση της εμφάνισης ξυρισμένου κρανίου.

Εν ολίγοις, μπορεί να επιτευχθεί ένα πολύ φυσικό και άψογο αισθητικά αποτέλεσμα, χωρίς επιπλοκές ή ημέρες ανάρρωσης. Επιπλέον, ο ασθενής αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και γίνεται αντιληπτός από τους άλλους ως ένα άτομο που έχει επιλέξει το στυλ του ξυρισμένου κρανίου: μια πολύ σύγχρονη επιλογή που υιοθετούν πολλοί, είτε έχουν μαλλιά είτε όχι. Τέλος, τα ξυρισμένα μαλλιά δείχνουν αναζωογονημένο το πρόσωπο.

Η δερματοστιξία στο τριχωτό της κεφαλής είναι επίσης χρήσιμη σε όλες τις περιπτώσεις όπου το κρανίο του ασθενή εμφανίζει περιοχές στις οποίες δεν είναι πλέον δυνατή η ανάπτυξη μαλλιών, είτε για λόγους που απορρέουν από την ανδρογενετική αλωπεκία είτε από την κοινή φαλάκρα, τη γυροειδή αλωπεκία, την ουλωτική αλωπεκία, την αλωπεκία έλξης ή την τραυματική αλωπεκία.

Take care of my hair

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα