Skip to main content

Χαίρετε και σας και καλωσορίζουμε πίσω στην Starks. 

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια πολύ ειδική θεραπεία, τη φωτοθεραπεία LLLT, η οποία όταν γίνεται με σκοπό την αποκατάσταση της δύναμης των μαλλιών έχει θετικά αποτελέσματα, ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί με σκοπό την βελτίωση του τελικού αποτελέσματος μετά από μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η χαμηλού επιπέδου θεραπεία με λέιζερ (Low Laser Light Treatment) ή η LLLT φωτοθεραπεία είναι μια χρήσιμη θεραπεία για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της αντοχής των μαλλιών, καθιστώντας τα υγιή και ισχυρά.

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία και δεν έχει αντενδείξεις για τον ασθενή και όπως υποδηλώνει η ονομασία, η LLLT φωτοθεραπεία είναι μια χαμηλής ενέργειας LED φωτοθεραπεία, βασισμένη στην ικανότητα του φωτός να επανενεργοποιεί τα θυλάκια και να διεγείρει τα κύτταρα προκειμένου να αυξήσει την παραγωγή πρωτεϊνών και κολλαγόνου, αυξάνοντας τον όγκο της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τη συνοχή του τριχωτού της κεφαλής και κατά αποτέλεσμα διευκολύνει την αναγέννηση της τρίχας.

Δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει μια εκτίμηση των πιθανών αποτελεσμάτων που μπορεί να προκύψουν από αυτή τη θεραπεία καθώς ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός, με συνέπεια κάποιοι να ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία, κάποιοι άλλοι να ανταποκρίνονται λιγότερο καλά. Γενικά τα αποτελέσματα διαφέρουν ειδικότερα σε σχέση με την παθολογία του ασθενούς.

Συνδυάζουμε συχνά φυσικά συμπληρώματα χρήσιμα για την υγεία των μαλλιών με βιταμίνη Β, ψευδάργυρο και ακετυλοκυστεΐνη.

Η θεραπεία Luminotherapy είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την αποκατάσταση της δύναμης των μαλλιών, δεν έχει καμία αντένδειξη και είναι εντελώς ανώδυνη. Για να εκτελέσουμε τη θεραπεία, χρησιμοποιούμε το κράνος Hairscience®, το οποίο θα βρείτε αποκλειστικά στα κέντρα Starks. Ένα πρωτοποριακό κράνος που διαχέει εξαιρετικά στοχευμένες φωτεινές δέσμες φωτός LED χαμηλής ενεργειακής έντασης, πολύ αποτελεσματικές ώστε να στοχεύσουν τις πάσχουσες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής.

Με ένα μόνο κράνος μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικές συχνότητες με διαφορετικά χρώματα τα οποία, συνδυασμένα με τις περαιτέρω ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες του κράνους, επιτρέπουν πρωτοφανή αποτελέσματα. Το κράνος Hairscience® και η φωτοθεραπεία για την αποκατάσταση της δύναμης των μαλλιών, είναι κατάλληλες μέθοδοι για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και για όσους επιθυμούν να επιδιορθώσουν, να αναζωογονήσουν και να ενισχύσουν τα μαλλιά τους.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου έκθεσης στις ακτίνες φωτός μπορείτε να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο ή ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική. Αρχίζοντας από την πέμπτη ημέρα της πρώτης συνεδρίας LLLT, η παραγωγή κολλαγόνου στο τριχωτό της κεφαλής μπορεί να αυξηθεί από τουλάχιστον πέντε έως τριάντα φορές περισσότερο από την αρχική παραγωγή.
Η θεραπεία LLLT είναι επίσης αποτελεσματική για τη βελτίωση της πυκνότητας των μαλλιών και τη μείωση της αραίωσης που προκαλείται από την αλωπεκία, τη δυσλειτουργία του θυρεοειδούς ή ακόμη και από την έλλειψη σιδήρου.

Εάν σκέφτεστε να υποβληθείτε σε θεραπεία μεταμόσχευσης μαλλιών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συνδυάζοντας μία ή περισσότερες συνεδρίες LLLT βοηθά στη βελτίωση και ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, μπορείτε να βρείτε τη θεραπεία μας LLLT χρήσιμη για την πρόληψη της εποχικής απώλειας μαλλιών, για την επιβράδυνση της διαδικασίας της τριχόπτωσης, για την διέγερση της αναγέννησης των μαλλιών μετά τη μεταμόσχευση, για την καταπολέμηση της χρόνιας και της ανδρογενετικής αλωπεκίας, όπως προσφάτως (2019) δημοσιεύθηκε σε επιστημονικά άρθρα (Lasers Med Sci 2019 Jan 31 Συγκριτική αποτελεσματικότητα της θεραπείας με λέιζερ χαμηλού επιπέδου σε ενηλίκους και γενετική αλωπεκία: ανασκόπηση συστήματος και μετα-ανάλυση τυχαίων ελεγχόμενων δοκιμών Liu KH, Liu D, Chen YT, Chin SY).

Όλοι οι ασθενείς που έχουν παρουσιάσει εκτεταμένη τριχόπτωση λόγω έντονου άγχους, καθώς και οι γυναίκες που, συχνά λόγω εμμηνόπαυσης, επιθυμούν να αποκαταστήσουν και να πυκνώσουν την ποσότητα των μαλλιών που είχαν κατά το παρελθόν μπορούν τώρα να βρουν την κατάλληλη θεραπεία. 

Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Φωτοθεραπεία LLLT και όλες τις υπηρεσίες μας, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή μπορείτε κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού συμβουλευτικής, στο κέντρο μας μας στη Θεσσαλονίκη, Μεταμορφώσεως 25, Καλαμαριά. 

Εις το επανιδείν

Starks.

Take care of my hair

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα